Print

Konvertorët

Enphase microinverter: Mikroinvertorët Enphse janë të njohur për energji maksimale të prodhimit, efikasitet në hije dhe pluhur. Monitorim dhe analiza për 24/7. Për më shumë shikoni më poshtë...

Shkarkoni këtu 

Invertoret KOSTAL:  Llojet e invertorëve të KOSTAL janë PIKO me kapacitete prej 3 – 10,1 kW, me rrymë mono dhe trefazore. Për më shumë shikoni më poshtë...

Shkarkoni këtu 

SIEMENS PVM Inverters: Invertori  Sinvert PVM është produkt nga kompania prestigjioze SIEMENS me koefiçiencë të lartë të energjisë prej 98%. Produktet Sinvert PVM klasifikohen në bazë të kapacitetit i cili varion nga (10 – 19.2)kW.  Për më shumë informata shikoni më poshtë…

Shkarkoni këtu 

Invertoret SMA: The Sunny Tripower PV janë invertor trefazor tejet ekonomik dhe me efiçiencë të lartë të konvertimit të energjisë.  Me kapacitet prej (5 – 9)kW, SMA Invertori është një produkt ideal për sistemin elektrik të objektit tuaj. Për më shumë informata shikoni më poshtë...

Shkarkoni këtu 

Informatat e Kontaktit

Adresa

Rr. Aleks Buda p.n
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës

+377 45 505 606
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook