Investo mençur , energji për tërë jetën!

Nga Prilli fillojmë me ofertën promovuese për teknologji fotovoltaike, me çmimi prej vetëm 220 € për panel i cili ka një jetëgjatësi prej 25 vite.

Kompania SGE(Solar Green Energy) - Është pjesëmarrëse në simpoziumin e 11-të për Energji Fotovoltaike, që mbahet me 11 dhe 12 mars 2013 në qendrën e kongreseve në Bazel, ku pjesëmarrës janë kompanitë me të prestigjioze në Zvicër.

Kompania SGE (Solar Green Energy) Tani posedon edhe konektorët Enphase Microinverter M215 - të cilët janë shumë me produktiv, kanë sistem me disponueshmëri më të madhe deri në 99.8%, kanë dizajn instalim dhe menaxhim të lehtë.

Informatat e Kontaktit

Adresa

Rr. Aleks Buda p.n
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës

+377 45 505 606
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook