Kompania SGE(Solar Green Energy) - Është pjesëmarrëse në simpoziumin e 11-të për Energji Fotovoltaike, që mbahet me 11 dhe 12 mars 2013 në qendrën e kongreseve në Bazel, ku pjesëmarrës janë kompanitë me të prestigjioze në Zvicër.

Informatat e Kontaktit

Adresa

Rr. Aleks Buda p.n
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës

+377 45 505 606
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook