Print

Instalimi dhe mirmbajteja

Kompania jonë ka filluar me instalimin e sistemeve të para Off-Grid në Kosovë, të cilat zgedhin problemet e kahmotshme me energji elektrike,  janë sisteme krejtësisht te pavarura,  funksionim i garantuar 24/7, ekologjik dhe eficient.

Sistemet Off Grid janë sisteme shumë fleksibile të cilat sigurojnë pamvarësi të plotë të energjisë në shtëpi familjare dhe zyra të ndryshme dhe ambiente komerciale.

Përfitimet nga ky sistem janë të shumta:

  • Përformancë e besueshme për furnizim të pa ndërprer me energji elektrike,
  • Sistem i shkelqyeshëm dhe ekologjik,
  • Jetëgjatësi dhe operim efiçientë
  • I thjeshtë dhe i shpejtë për instalim
  • Sistem i pazhurmshëm.

Me poshtë mund t'i gjeni edhe referencat nga dy instalimet e para që jane realizuar dhe po funksionoin shum mirë.

Informatat e Kontaktit

Adresa

Rr. Aleks Buda p.n
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës

+377 45 505 606
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook